joi, 19 ianuarie 2017

O carte tulburătoare a Părinților de îngeri! Află când va fi lansată!

Scriitoarea Cristina Costov, autoarea romanului „Târfa” și a volumului de nuvele „Omul din Bronz”, a adunat într-o colecție excepțională poveștile mamelor de îngeri din Republica Moldova și România. Aceasta a scris o carte ce expune 23 de istorii tulburătoare în care mamele ce și-au pierdut copiii își spun durerea. Antologia poartă un titlu sugestiv – „Părinți de Îngeri”.

O carte scrisă cu lacrimi și durere. Un ghid, dacă vreți, care ar putea ajuta unii oameni să conștientizeze realitatea și să o poată schimba. Este o carte necesară, utilă, pentru unii va fi o lumină pentru a ieși din depresie, pentru alții - un clopoțel de trezire. O antologie plăsmuită demult și realizată abia acum, cu puterea dorinței și credinței în rezultat bun”, spune Cristina despre această carte.

Lansarea antologiei  va avea loc pe 11 februarie, într-o zi de sâmbătă, când Biserica îi pomenește pe cei trecuți în veșnicie.

În cadrul evenimentului va vorbi Preotul Maxim Melinti, doctorul în psihologie Aurelia Balan-Cojocaru, medicul pediatru neonatolog Oxana Țurcanu.

Doritorii de a intra în posesia cărții, o vor putea achiziționa la lansare, când se va vinde cu doar 100 de lei. Banii colectați de pe urma vânzării vor fi donați familiilor nevoiașe.

Mai multe detalii despre lansare, dar și despre carte, puteți afla AICI

Sunt așteptați toți doritorii, cu începere de la ora 12:00!


Sursa - CultARTlife

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu