marți, 12 iunie 2018

Ești tătic? Participă la evenimentul „Tată, hai să ne jucăm!”!

Un eveniment inedit pentru tătici va fi organizat la Chișinău, cu ocazia zilei tatălui, marcată anual în a treia duminică a lunii iunie. Astfel, pe data de 17 iunie, tații sunt invitați să participe la cea de-a doua ediție „Tată, hai să ne jucăm!”.

„Acest eveniment, în afară de componenta distractivă, vine să sublinieze importanța implicării active a taților în educația și viața copiilor.  Un copil are nevoie de prezența tatălui în egală măsură cu cea a mamei. Copiii ai căror tați petrec mai mult timp cu ei, au un IQ mai mare, sunt mai independenți, mai spontani şi mai încrezători în forţele lor. Beneficiile, însă, nu sunt doar pentru copii! Taţii care au legături strânse cu copiii lor trăiesc mai mult, au mai puţine probleme de sănătate şi sunt mai productivi şi, în general, mai fericiţi” spun organizatorii.

Dacă și tu îți dorești să participi la acest eveniment, trebuie să știi că locurile sunt limitate și e nevoie să te întregistrezi AICI.  Pot participa tătici, bunici, unchi și veri, alături de copiii cu vârsta de 8 – 11 ani.

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Hai să ne implicăm mai mult în educația și creșterea copiilor noștri! Hai să ne jucăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu